Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnoot, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot fijne vlokken wordt geraspt. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-vitamines, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden producten (vlokken, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Dierlijke verzadigde vetzuren moeten in de dagelijkse voeding worden beperkt, maar die uit kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam als vet op te slaan. Kokosvlokken bevatten enorme hoeveelheden vezels, die essentieel zijn voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel. We vinden er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die helpen bij het handhaven van de zuur-basebalans van het lichaam.<strong>Ingrediënten:</strong> kokosvlokken <strong>Voedingswaarde per 100g</strong> Energiewaarde 2695kJ/655k
De grootmoeder van Psyllium, ook wel de Middellandse Zee-grootmoeder genoemd, is een uitstekende bron van vezels en heeft ook een hoog eiwitgehalte. Het wordt gebruikt om de werking van het spijsverteringssysteem te verbeteren. Bovendien vergroot vezel het gevoel van verzadiging. Na contact met water bedekken de zaden zich met slijm en vormen ze een gel, wat helpt bij darmklachten. Het verbetert de darmbacteriënflora, biedt bescherming en heeft een ontstekingsremmende werking. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Referentievoeding & nbsp; <strong> Gebruik </strong> Het product is na bereiding klaar om te eten: 2-3 theelepels Psyllium -cake moeten worden overgoten met een glas sap of water, ongeveer 20 minuten laten staan en daarna drinken. Bij consumptie van het product moet u ervoor zorgen dat u voldoende drinkt. Drink grote hoeveelheden water, minimaal 1,5 l. U kunt het twee keer per dag innemen, bij voorkeur 's ochtends en' s middags.
Groene koffie zijn ongemakkelijke bonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt onderworpen. In de samenstelling, naast de stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de eigenschappen die de vetverbranding versnellen. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur, evenals vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588kJ/381kcal - 19% ADH* vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Referentievoedingswaarde <strong> gebruik </strong> groene koffie, denk aan het juiste water De temperatuur (de optimale temperatuur is ongeveer...
Himalayazout is het schoonste en gezondste zout ter wereld. Het komt uit één plek: de oostelijke Himalaya band in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat dagelijks wordt gebruikt. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is beschikbaar in twee versies: fijn en grof. Himalayazout wordt vaker dan grof zout in de keuken gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Het grove zout heeft hetzelfde gebruik, maar kan ook in bad worden gebruikt. In dat geval voegt u ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Groene koffie zijn onaangename cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt gewonnen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt blootgesteld. In de samenstelling vinden we naast de stimulerende werking van cafeïne ook chlorogeenzuur, wat te danken is aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381 kcal - 19% ADH* Vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g - 4% Koolhydraten 40G - 15% waarvan suikers 0g - 0% Eiwit 11g - 22% Vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid <strong> Gebruik </strong> Groene koffie, denk aan het juiste water bij het juiste water.
Maca is een wortelgroente waarvan de eigenschappen en werking door de bewoners van Peru al duizenden jaren worden gebruikt. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van MAC-wortels voornamelijk aan voor versterking. Mac Shades is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle noodzakelijke aminozuren, inclusief arginine. De MAC-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. De poederwortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan tot 70% onverzadigde vetzuren zijn. Daarnaast bevat de MAC-wortel een reeks vitamines zoals A, B1, B2, B6, C en E, en mineralen - calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De bewoners van Peru zetten gedroogde wortel in met melk of water om een aromatische pulp te verkrijgen. Bovendien produceren ze meel van de gedroogde wortel, dat ze vervolgens gebruiken voor het bereiden van dagelijkse gerechten en voor het bakken.
Maca is een wortelplant waarvan de eigenschappen en werking al duizenden jaren door de inwoners van Peru worden gebruikt. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van MAC-wortels voornamelijk aan voor versterking. Mac Shades is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle noodzakelijke aminozuren, inclusief arginine. De MAC-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. De poederwortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan tot 70% onverzadigde vetzuren zijn. Bovendien bevat de Mac-wortel een reeks vitamines zoals A, B1, B2, B6, C en E, en mineralen - Calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De inwoners van Peru bereiden de gedroogde wortel met melk of water om de aromatische pulp te verkrijgen. Daarnaast produceren ze meel van de gedroogde wortel, dat ze vervolgens gebruiken om dagelijkse gerechten en gebak te bereiden. & Nbsp; <strong> samenstelling: </strong> biologische maca poeder (lepidium meyenii walp.
Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnootpalm, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot kleine stukjes wordt gewreven. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-groep, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden (chips, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Verzadigde dierlijke vetzuren moeten beperkt worden in het dagelijkse dieet, maar die afkomstig van kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam op te hopen in de vorm van vet. Kokosdraden bevatten enorme vezelbronnen, die noodzakelijk zijn voor een goed functionerend spijsverteringssysteem. Je vindt er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die de zuur-basebalans van het lichaam ondersteunen. <strong> Samenstelling: </strong> Kokosvlokken <strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 2695KJ/655kcal - 33% ADH *63g vet - 90% waarvan verzadigde vetzuren 53g - 265% koolhydraten
Groene koffie zijn ongemakkelijke cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roken wordt onderworpen. In de samenstelling, naast stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381kcal - 19%ADH* Vet 13g - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g zout 0g - 0% *ADH - referentiewaarde voor voedsel <strong> gebruik </strong> bij het zetten van groene koffie, let op de juiste watertemperatuur (optimale temperatuur is ongeveer 90 graden), want overstroming
Gierst is gemaakt van gierst. Het helpt de verzuring van het lichaam tegen te gaan, versterkt de immuniteit en is voedzaam en gemakkelijk verteerbaar. Van nature is het glutenvrij. Een groot voordeel is het hoge gehalte aan B-vitamines, hematopoëtisch ijzer en koper. Het is een uitstekende bron van voedingsvezels en kalium, magnesium, calcium en natrium. Het biedt het lichaam gemakkelijk verteerbare eiwitten en complexe koolhydraten, die de basis vormen van een gezond dieet. Gierst heeft een antivirale en versterkende werking, helpt het zuur-base-evenwicht van het lichaam te herstellen. De B-groep en de vitamines van ijzer hebben hematopoëse. Gierst helpt ontstekingen in het lichaam te verminderen, werkt verwarmend, verbetert de stofwisseling, verhoogt de concentratie en het geheugen. Het hoge gehalte aan calcium- en siliciumverbindingen versterkt tanden en botten. - 4% bevat verzadigde vetzuren 0,4g - 2% van koolhydraten 72,1g - 28% inclusief suikers 0,8g - 1% van eiwit 10.
Magnesium is een van de meest waardevolle biopierwiastes. Het speelt vele belangrijke rollen in het lichaam: het is betrokken bij belangrijke biochemische reacties, is cruciaal voor de effectieve werking van het zenuwstelsel, het bloed, het spijsverteringsstelsel, de botten, de hyperactiviteit van het bloed of de vorming van nierstenen, vertraagt het verouderingsproces en versterkt de immuniteit van het lichaam. Magnesium is een algemeen element, maar slecht opneembaar. Slechts 15 tot 40% van de magnesium uit voedsel wordt opgenomen; granen, graanproducten, bruine rijst, gedroogd fruit, verse groene bladgroenten en chocolade zijn enkele van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium. Voor degenen wiens dieet niet rijk is aan de genoemde producten, kan suppletie nodig zijn. Hoe vul je een magnesiumtekort aan? Je kunt magnesiumsupplementen krijgen in de vorm van tabletten of capsules, of dit element via de huid aanvullen.
Magnesium is een van de meest waardevolle sporenelementen. Het speelt vele belangrijke rollen in het lichaam: het is betrokken bij belangrijke biochemische reacties, is cruciaal voor een goede werking van het zenuwstelsel, het cardiovasculaire systeem, het spijsverteringsstelsel, het skelet, het voorkomt bloedstolling en de vorming van nierstenen, vertraagt het verouderingsproces en versterkt de immuniteit van het lichaam. Magnesium is een algemeen voorkomend element, maar wordt slecht opgenomen. Slechts 15-40% wordt uit voedsel opgenomen. Noten, zaden, graanproducten, granen, bruine rijst, gedroogd fruit, verse groene bladgroenten en chocolade zijn enkele van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium. Voor degenen wiens dieet niet rijk is aan de genoemde producten, kan suppletie noodzakelijk blijken. Hoe vul je een magnesiumtekort aan? Je kunt magnesiumsupplementen in de vorm van tabletten of capsules aanschaffen, of dit element via de huid suppleren. Volgens sommige wetenschappers biedt deze methode de beste opname.
Magnesium is een van de meest waardevolle biochemische elementen. Het speelt veel belangrijke rollen in het lichaam: het is betrokken bij belangrijke biochemische reacties, is cruciaal voor de efficiënte werking van het zenuwstelsel, het bloed, het spijsverteringsstelsel, de botten, voorkomt overactiviteit van het bloed of de vorming van nierstenen, vertraagt het verouderingsproces en versterkt de immuniteit van het lichaam. Magnesium is een veelvoorkomend element, maar moeilijk opneembaar. Slechts 15-40% van de magnesium uit voedsel wordt opgenomen; granen, graanproducten, volle rijst, gedroogd fruit, verse bladgroenten en chocolade zijn enkele van de magnesiumrijke voedingsmiddelen. Voor degenen wiens dieet niet rijk is aan de genoemde producten, kan suppletie nodig zijn. Hoe vul je een magnesiumtekort aan? Je kunt magnesiumsupplementen krijgen in de vorm van tabletten of capsules, of dit element via de huid aanvullen. Volgens sommige wetenschappers biedt deze methode de beste opname.
Maca is een wortelgroente waarvan de eigenschappen en werking al duizenden jaren door de inwoners van Peru worden benut. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van maca-wortels vooral aan voor versterking. De maca-wortel is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle essentiële aminozuren, waaronder arginine. De maca-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. Het gemalen wortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan maar liefst 70% onverzadigde vetzuren is. Bovendien bevat de maca-wortel een reeks vitamines, zoals A, B1, B2, B6, C en E, evenals mineralen - calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De inwoners van Peru zetten de gedroogde wortel op met melk of water om een aromatische pasta te verkrijgen. Daarnaast maken ze van de gedroogde wortel meel, dat ze vervolgens gebruiken voor het bereiden van dagelijkse gerechten en bakwaren.
<strong>Ingrediënten:</strong> biologische gemalen maca (Lepidium meyenii Walp.